Våra tjänster

BRF & Företag

Kostnadsfri offert

Genom att erbjuda kostnadsfri konsultation på plats, levererar vi helt skräddarsydda offerter som motsvarar dina förutsättningar och förväntningar.

Garanti

Vi lämnar upp till 5 års garanti på utfört arbete. För oss är nöjda kunder en grundpelare och vid slutfört jobb ska du som kund känna dig 100% nöjd.

Pris

Pris på målningsarbete lämnas på löpande räkning, fastpris eller takpris, beroende på vilket som passar er samt arbetet som ska utföras.

Kvalitetssäkring

Personlig service, en kontaktperson genom hela projektet från början till slut. Vi kvalitetssäkrar alla våra uppdrag och tar alltid ett samtal med dig för utvärdering.

Målare

Utvändigt måleri

Vi har gedigen erfarenhet av vård och underhåll av fastigheter och vilket skydd din fasad behöver. Vi målar om Garagelängor, villaområden, radhuslängor mm

Invändigt måleri

Trapphus och korridorer. Kontor och allmänna utrymmen. Dekorationsmålning. Våtrumsmålning.

Försäkringsskador

Vi har erfarenhet av försäkringsskador som; reparationer efter inbrott och/eller annan skadegörelse reparationer efter vattenskador och/eller brand.

Service- och underhållsmåleri

Vi erbjuder förmånliga serviceavtal för förvaltare och BRF. Ett tryggt och enkelt sett att underhålla sin fastighet.

Ett familjeföretag med erfarenhet sedan 70-talet. 


Lundby måleri AB är en trygg och ekonomiskt stabil partner. Vi är målare i Göteborg som erbjuder måleritjänster för dig som är kvalitetsmedveten och vill ha en enkel process från start. En tydlig kommunikation och hög kvalitet är det som gör oss till ett attraktivt måleriföretag.


Vi erbjuder förmånliga serviceavtal som garanterar att vi snabbt är på plats och kan reparera och återställa eventuella skador.


Vi har självklart kollektivavtal och identifierar oss med ido06 på arbetsplatsen. 

Målare Göteborg

Exempel på måleri som vi gjort.

Fasadmålning

Målning av garagelängor

Invändigt måleri

Utvändigt måleri

Utvändigt måleri av 10st parhus samt garagelängor.

Vi erbjuder även

Totalentreprenad

En kontakt genom hela projektet som samordnar och ansvarar att tidsplanen följs med bästa möjliga resultat.

Många projekt är färgsättning och måleri en betydande del av hela projektet. Lundby måleri AB har både kunskap och färdigheter inom totalentreprenader så känns det som en självklarhet att vi är totalentreprenören när en stor del av projektet är måleri.


Totalentreprenaderna kan vara allt från fasadrenoveringar, trapphusrenoveringar, lägenhetsrenoveringar till mindre ombyggnationer. Vilket innebär att totalentreprenaden kan innefatta entreprenörer inom bygg, el, golv, kakel m.m.

Boka ett kostnadsfritt möte

Så går vi tillsammans igenom dina idéer och förväntningar.

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så återkommer vi till dig.

Referenser

Använde oss av Lundby Måleri vid ommålning av ett helt trapphus i bostadsrättsförening Projektet tog drygt en månad. Det var samma målare här under hela perioden och var superduktiga och kom med många nya idéer och infallsvinklar som gjorde hela projektet ännu bättre. De lämnade ett pris på jobbet som skulle göras och höll detta utan problem. Alltid lätta att ha att göra med och alltid tillgängliga. Vi är extremt nöjda med deras arbete och resultatet. Jobbet är utfört mycket noggrant och med suverän kvalité. Vi är mycket tacksamma för att vi valde Lundby måleri!

Daniel Palmqvist Bostadsrättsföreningen Ättehögen

Fantastiskt gäng, målade vårt nya hus invändigt. Hög kvalitet rakt igenom. Rekommenderas varmt.

Magnus Björklund Invändigt måleri

Rekommenderas starkt! Ommålning av 20-talshus samt invändig målning. Mycket proffsigt utfört arbete med en god/trevlig dialog med Linus, Roger och teamet genom hela arbetet. Vi blev fantastiskt nöjda med resultatet!

Henrik Munthe Utvändigt måleri