Målare Lerum - Lundby Måleri

Vi utför både invändig och utvändig målning i Lerum

Vi målar invändigt

Med vår långa erfarenhet inom måleribranschen har vi fått kunskap om hur man kan uppnå ett hållbart och kvalitativt resultat vid målningsarbeten. En målning kan vara ett relativt enkelt och billigt sätt att förändra utseendet och höja intrycket av ett helt rum. Det är ett bra alternativ om du vill genomföra en stor förändring utan att behöva spendera en förmögenhet.


När vi utför målningsarbeten på plats så börjar vi med att förbereda ytan genom att riva bort eventuell gammal tapet, spackla och slipa för att säkerställa en jämn och fin yta som ger ett optimalt slutresultat. Vi kan även hjälpa dig att välja färg och kulör som passar bäst för dina behov.


Vi utför målningsarbeten i hela Lerum med omnejd och våra målare har en bred kunskap inom olika typer av måleriprojekt. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som möter våra kunders förväntningar och krav på ett hållbart och professionellt utfört arbete.


Vad kostar invändig målning?

Priset för en invändig målning kan variera beroende på en rad faktorer, såsom storleken på rummet och hur många rum som ska målas. Hos på Lundby Måleri ger vi våra kunder möjligheten att välja mellan att betala en fast pris eller en timbaserad betalning för våra tjänster. Detta ger våra kunder en flexibilitet i att välja det som passar deras budget och behov bäst. Vid en fast prisuppgift kommer vi att ge en offert baserad på de specifika målningsarbetena som ska utföras, inklusive alla material och arbetskostnader.


Oavsett vilket betalningsalternativ som väljs så kommer våra erfarna målare i Lerum att jobba snabbt och effektivt för att säkerställa att arbetet utförs på ett högkvalitativt sätt. Vi har fokus på att avsluta arbetet med en snygg och professionell slutfinish som gör att våra kunder är nöjda med det utförda arbetet. Vi är engagerade i att ge våra kunder en positiv upplevelse genom hela målningsprocessen, från början till slut.


Invändig målning i Lerum


Vi målar även utvändigt

Att måla om husets fasad med jämna mellanrum är viktigt för att upprätthålla dess utseende och skydda mot väder och vind. Generellt rekommenderas det att ett hus målas om var 10:e år för att hålla sig fräscht och undvika att mögel och röta tar sig in i huset. En nymålad fasad ger en ren och fräsch look och kan också öka värdet på fastigheten.


När man väljer målarfärg för fasaden är det viktigt att välja en högkvalitativ färg som är avsedd för fasadmålning. Denna typ av färg har hög täckförmåga och hållbarhet, vilket gör att den kan skydda huset mot skadliga faktorer som solljus, regn, snö, och kyla. Våra erfarna målare i Lerum har kunskap om olika typer av målarfärger och hjälper gärna till att välja rätt färg för ditt hus baserat på dess specifika behov.


Som kund till oss får du möjligheten att välja mellan två olika betalningsalternativ när du behöver hjälp med att måla fasaden på din fastighet i Lerum. Det första alternativet är att du betalar ett fast pris i förväg, medan det andra alternativet är att du betalar per timme för arbetet som utförs. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att våra professionella målare arbetar snabbt och effektivt samtidigt som de levererar hög kvalitet på arbetet. Vi ser till att avsluta jobbet med en snygg och professionell slutfinish.


Vi förstår att varje fastighet och målningsprojekt är unikt och prissättningen kan variera beroende på storlek och omfattning av arbetet. Därför rekommenderar vi er att kontakta oss för att få ett korrekt prisförslag som passar dina behov och budget.


Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig att förbättra utseendet på din fastighet och ge den ett professionellt utseende med hjälp av vår kvalitativa och effektiva målningstjänst. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller vill ha mer information om våra tjänster.


Utvändig målning i Lerum


Är du ute efter hjälp med tapetsering?

Att tapetsera ett rum är en populär metod för att förändra dess utseende och känsla. Det är ett kostnadseffektivt sätt att ge rummet en ny stil och dessutom finns det många fler möjligheter med tapetsering jämfört med målning. För att uppnå ett slutresultat av hög kvalitet är förarbetet avgörande, och det är där vi börjar.


Vi på Lundby måleri ser till att all eventuell gammal tapet tas bort samt att ytan spacklas och slipas. Det är en avgörande faktor att se till att ytan blir helt slät, vilket är avgörande för att tapeten inte ska se bucklig ut och för att optimera fästförmågan. Efter att förarbetet är klart är det dags att fästa tapeten. Detta steg kräver noggrannhet och hänsyn till eventuell mönsterpassning. Våra medarbetare har många års erfarenhet av olika typer av tapeter och sättning av väv, vilket gör att du kan lita på att vi utför arbetet på ett professionellt sätt.


Vi förstår att det kan vara svårt att välja tapet eller beräkna hur många rullar som behövs för ditt projekt. Därför är det viktigt att du vet att vi alltid finns tillgängliga för att ge råd och vägledning om du behöver hjälp med val av tapet eller för att räkna ut materialåtgången. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig att förbättra utseendet på ditt rum med hjälp av vår tapetseringstjänst. inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller vill ha mer information om våra tjänster.


Vill du ha hjälp med målning på annan plats?

Behöver du en målare i Göteborg hjälper Lundby Måleri gärna till! Vare sig om du behöver en målare i Billdal eller en målare i Partille kan vi bidra med vår erfarenhet och kvalité.