Våra måleritjänster

Privatperson

Kostnadsfri offert

Genom att erbjuda kostnadsfri konsultation på plats, levererar vi helt skräddarsydda förslag som motsvarar dina förutsättningar och förväntningar.

Garanti

Vi lämnar upp till 5 års garanti på utfört arbete. För oss är nöjda kunder en grundpelare och vid slutfört jobb ska du som kund känna dig 100% nöjd.

Pris

Pris på målningsarbete lämnas på löpande räkning eller fastpris, beroende på vilket som passar er samt arbetet som ska utföras. Vi gör även rot-avdrag.

Personlig service

Personlig service, en kontaktperson genom hela projektet från början till slut. Vi kvalitetssäkrar alla våra uppdrag och tar alltid ett samtal med dig för utvärdering.

Invändigt måleri

Målning

Målade väggar har blivit mer populärt då det är mer slittåligt från revor, skav och lättare underhåll än tapeter. Här är förarbetet det viktigaste för en hållbar yta som du kommer kunna måla om gång på gång. Fördelen är att om du inom kort önskar annan färg kan du måla om igen.

Tapetsering

Vi utför tapetsering av alla typer av tapet så som tex fototapet, vinyl, papper, limfärg eller easyup.

Dekorationsmåleri

Vi utför även målning med mineralfärg invändigt tex lady minerals eller pigmenterat spackel.

Våtrumsmålning

Vi erbjuder målning av tak samt väggar i badrum. Våra målare är certifierade genom mvk utbildningsprogram.

Vi är målare i Göteborg som utför alla typer av måleriarbetet. Vi hjälper till med allt från att bredspackla till att totalrenovera hela bostaden eller hänga upp dom sista tapeterna. 


Vi kan färg och hjälper gärna till med färgsättning, val av glans eller måla upp färgprov. 


Boka ett kostnadsfritt möte så går vi igenom dina funderingar och planer samt lämnar en skräddarsydd offert. 


Vi tar hand om hela processen från första besök till färdigt resultat. Utvändigt måleri

Träfasad

Utför ett 30tal träfasader varje år. Vi tar tillsammans fram den färg och kulör som passar erat hus bäst. Vi arbetar med dom flesta tillverkare idag.

Tegelfasad

Vid målning av tegelfasad använder vi Keim som är helt oorganisk, hållbart, färgstabilt och miljövänligt. Ett korrekt utfört arbete håller över 50 år.

Putsfasad

Vi utför målning för alla typer av putsfasad. Börjar med en analys av tidigare ytskikt så att rätt färgval kan garantera ett bra resultat.

Fasadtvätt

Vi utför fasadtvätt, alg och mögeltvätt, underhållstvätt samt alg/mögelbehandlingar av tak och andra utsatta ytor. Vi erbjuder även hetvattentvätt.

Vi har gedigen erfarenhet av vård och underhåll av fastigheter och vilket skydd din fasad behöver. 


Vi jobbar med allt från klassiska metoder till dem som ligger i tiden idag. När vi planerar genomförande för ditt hus går vi igenom vilka behandlingar som måste väljas utifrån det material som ska behandlas, vi måste också beakta tidigare färger och tjocklek. Färgerna och underbehandling väljs utifrån projektets särart. 


Vi tar hand om hela processen från första besök till färdigt resultat. Just nu målar vi ca 30 villor om året och erbjuder fasadmålning till alla typer av fasad.

Målare Göteborg

Exempel på måleri som vi gjort.

Utvändigt

Fasadmålning

Inomhus

Färgsättning och målning.

Utvändig

Fasadmålning

Inomhus

Färgsättning och målning

Utvändig målning

Fasadmålning

Invändigt

Färgat spackel

Vi erbjuder även

Totalentreprenad

En kontakt genom hela projektet som samordnar och ansvarar att tidsplanen följs med bästa möjliga resultat.

I många projekt är färgsättning och måleri en betydande del av hela projektet. Lundby måleri AB har både kunskap och färdigheter inom totalentreprenader så känns det som en självklarhet att vi är totalentreprenören när en stor del av projektet är måleri. Vi är verksamma i hela Göteborg så vi hjälper gärna till oavsett om du letar efter en målare i Lerum eller en målare i Partille.


Totalentreprenaderna kan vara allt från fasadrenoveringar, lägenhetsrenoveringar och ombyggnationer. Vilket innebär att totalentreprenaden kan innefatta entreprenörer inom tex bygg och el.

Boka ett kostnadsfritt möte

Så går vi tillsammans igenom dina idéer och förväntningar.

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så återkommer vi till dig.

Referenser

Använde oss av Lundby Måleri vid ommålning av ett helt trapphus i bostadsrättsförening Projektet tog drygt en månad. Det var samma målare här under hela perioden och var superduktiga och kom med många nya idéer och infallsvinklar som gjorde hela projektet ännu bättre. De lämnade ett pris på jobbet som skulle göras och höll detta utan problem. Alltid lätta att ha att göra med och alltid tillgängliga. Vi är extremt nöjda med deras arbete och resultatet. Jobbet är utfört mycket noggrant och med suverän kvalité. Vi är mycket tacksamma för att vi valde Lundby måleri!

Daniel Palmqvist Bostadsrättsföreningen Ättehögen

Fantastiskt gäng, målade vårt nya hus invändigt. Hög kvalitet rakt igenom. Rekommenderas varmt.

Magnus Björklund Invändigt måleri

Rekommenderas starkt! Ommålning av 20-talshus samt invändig målning. Mycket proffsigt utfört arbete med en god/trevlig dialog med Linus, Roger och teamet genom hela arbetet. Vi blev fantastiskt nöjda med resultatet!

Henrik Munthe Utvändigt måleri