Kontakta oss

Telefon
070-456 06 27
E-postadress
info@lundbymaleri.se

Linus Gabrielsson

Ägare / Målare 070-4560627

Linus är företagsledare och målare och har varit med sedan starten av Lundby Måleri AB. Hans tidigare bakgrund som målare introducerad av sin far Roger kombinerat med nytänkade ideer följer moderna och hållbara trender i branschen. En person med drivkraft som får saker gjort.

Roger Gabrielsson

Ägare / Målare 070-7205074

Roger är företagsledare och målare med gedigen erfarenhet av måleribranschen. Hans erfarenhet kombinerat med ledaregenskaper har hållt företaget stabilt och uppstyrt. Roger är även ordförande och personalansvarig i bolaget.

Erica Carlsson

Ekonomi 0739-95 51 57

Ekonomiansvarig är Erica som har funnits med sedan år 2011 och skött företagets bokföring, redovisning och ekonomi. Erica är redovisningekonom och sköter även det mesta av det adminstrativa arbetet i bolaget.

Målare Göteborg

Vi är ditt måleri i Göteborg med omnejd. Hos oss får du alltid sakkunnig rådgivning samt kostnadsfri offert.

Vi arbetar främst som målare i Göteborg men har ett verksamhetsområde huvudsakligen i Västra Götaland. Våra kunder består av privata  fastighetsägare och byggföretag samt privatpersoner.

För att vi ska kunna göra ett riktigt bra jobb och ge rätt pris är det alltid bra att träffas först. Ring eller maila, så bestämmer vi en tid.